Кристали с ароматна аура дебютен парфюм на SWAROVSKI

Австрийската компания Swarovski специализирана в преработката и производството на кристали в сътрудничество с Clarins Group подготвят издаването на нов дамски парфюм Аура.

Разработен от световно известните парфюмеристи Olivier Cresp и Jean-Pierre Bethouart парфюма е като нажежена цветно-плодова сърцевина в центъра на енергийната призма.

Новият парфюм съдържа ароматни нотки на личи, роза, тубероза, розов пипер, кехлибар, тамян и бял мускус.

Цилиндричната бутилка на Swarovski Aura е направена от стъкло обгърнато от сребърен цилиндър, украсен с един асиметричен кристал Swarovski. Новият парфюм се очаква на пазара през март 2011 в разфасовки от 30, 50 и 75 милилитра Eau de Parfum съпроводен от боди лосион, душ гел и дезодорант. Лимитирана версия на парфюма с концентрация Eau de Toilette, ще бъде пусната на азиатския пазар.
В допълнение към аромата ще има и мини колекция гримове Swarovski Aura тя ще включва балсам и блясък за кожа Crystal Touch, два блясъка за устни Gloss Crystal съдържащи мини частици от перли и кристали Swarovski. Цялата колекция Aura ще бъде очарователен подарък, подходящ за момичета и жени.


Източник: www.cosmeticsbusiness.com